Favorite app

Favourite app

Do oken paří sluníčko, vůně večeře jde až k pracovnímu stolu a konečně píšu další článek na blog.  Je to pro nás takový Relax. A co pro vás máme dnes? Pár tipů na naše oblíbené aplikace. Tak doufáme že se vám nějaká aplikace bude hodit. 

1) YAZIO 

Tuhle aplikaci naprosto zbožňuji. „haha”
A na co tahle aplikace vlastně je? YAZIO počítá kalorie, kontroluje pitný režim, nabízí nápady na spoustu zdravích receptů ( ty jsou jen v pro verzi). YAZIO vám pomůže přibrat, zhubnout a nebo si váhu udržet a nabrat svaly. A spoustu dalšího. 
2) Better living 

Tahle aplikace je od IKEA která se zabývá udržitelností a ekologii. Do aplikace Better living si zapisujete splněné úkoly z různých kategorií např. Energie, méně odpadu atd. V aplikaci můžete soutěžit se svými kamarády a okolím. 

3) Equisense 
Za tuto aplikaci se omlouvám doufám že se tady najde někdo kdo jezdí na koni. Ale Equisense  prostě musím zmínit. V Equisense si zadáte údaje o svém koni např. Plemeno koně, váhu, věk. A o sobě např. Na jaké úrovni jste, své cíle atd. 
Aplikace vám zmapuje vyjížďku a nabízí mnoho dalšího. 

4) Lightroom
Kdo by tuto aplikaci neznal tak Lr slouží jako fotoshop. Musím říct že můj telefon i foťák fotí doopravdy dobře ale když je upravím v Lr dostanou se na úplně jinou úroveň. 
Doufáme že se vám nějaká aplikace bude hodit. Pokud se vám tělech pár tipů líbilo tak napište kdyby jste chtěli další tipy. Užívejte letní dny.🖤

Amali&Tere
     A.N.D

Komentáře